Forum o SPV E650/HTC S710,VOX
Strony: 1
Witam,
mam parę pytań odnośnie smartphone'a SPV E650/HTC S710 Vox:
1. Czy filmy w rozdzielczości 320x240 w DivX odtwarzają się płynnie?
2. Jaką trzeba zastosować przejściówkę aby móc korzystać ze zwykłych słuchawek?
3. Czy można serwować po Internecie takim samym jak na komputerze?
Pozdrawiam
Witaj.Więc tak:
Ad. 1 W moim przypadku zawsze przed oglądaniem filmów podkręcam procek do 240mHz.Wtedy nie ma opcji żeby się gdzieś przyciął .Program do podkręcania procka znajdziesz w dziale download -> programy ->OmapClock_v0.2
Ad. 2 Co do przejściówki myślę że taka powinna starczyć http://allegro.pl/item552572187_adapter … v_era.html
Ad. 3 Co prawda nie zrozumiałem o końca twojego pytania ale sadzę że chodzi ci o wifi...więc oczywiście internet bezprzewodowy chodzi jak się należy,jeśli chcesz oglądać filmiki np. na YouTube to instrukcje pobrania dobrej przeglądarki znajdziesz w dziale download->programy->skyfire
Dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze kilka szczegółowych pytań:
4. Czy można zainstalować emulator nes, snes, gba?
5. Czy gry emulowane działają w miarę płynnie?
6. I czy można sterować za pomocą klawiatury Qwerty?
7. Czy SPV dobrze sobie radzi z plikami pdf? Lubie czasem poczytać czasopisma zeskanowane i utworzone w formacie pdf.
Ad 4. Można
Ad 5. Trudno, żeby 5fps'ów można nazwać płynnością . Tak średnio.
Ad 6. Nie testowałem, ale wątpię.
Ad 7. Trochę się ładują, żeby je obejrzeć. Ale można Przydatne jest to na sprawdzianach...
barti1995 napisał:
Ad 4. Można
Ad 5. Trudno, żeby 5fps'ów można nazwać płynnością. Tak średnio.
Ad 7. Trochę się ładują, żeby je obejrzeć. Ale możnaPrzydatne jest to na sprawdzianach...
tylko 5 fps? Ale przy emulowaniu gba?
Czytałem, że to zależy jeszcze jaka gra. Osobiście grałem w wiele gier na emulatorze GBA ale niestety klawiaturą QWERTY nie dało rady grać. Oczywiście ile głów tyle pomysłów
Nie wiem dokładnie. Na innym forum kiedyś czytałem o jakimś emulatorze z gra na 5 fpsów, ale już nie pamiętam.
//edit: znalazłem temat o 5 fps'ach. Klik
Ostatnio edytowany przez barti1995 (2009-02-21 13:39:15)
6. W niektórych grach da się grać klawiaturą QWERTY, szczególnie tych pisanych pod WM.
Piszę na przykładzie CoD-a 2 i NFS:Undercover pod WM.
Pod javą powinno też się dać.
Strony: 1