Forum o SPV E650/HTC S710,VOX
Strony: 1
Jak w temacie telefon np gdy muzyka jest włączona a telefon jest położony stroną do wyświetlacza to chodzi cały czas gra i ogólnie wzsystko śmiga, lecz bateria musi najlepiej lekko odstawac, dobrze jest gdy bez przykrywki i broń boże niemożna jej dotykac.Telefon chodzi ładnie cały czas, lecz gdy przycisne lekko baterie to telefon sie albo wiesza, albo sie robi biały ekran czy kreski do tego, albo wyłącza a jak słucham muzyki i docisne baterie to zawiesza się dźwięk (cały czas jedna nuta w miejscu) co nie tak z telefonem? jak naprawic?Pomocy.
Ostatnio edytowany przez grybcio (2009-05-17 18:54:33)
Styki przeczyść może zaśniedziały zobacz czy gdzieś się nie odlutowały hmm... Ewentualnie jak to ie pomoże można by wygrzać płytę główną bo najprawdopodobniej po jej stronie wina leży.Jak coś ustalisz to napisz
Kurcze, nie macie jakiś tutoriali na ten temat, wybaczcie, ale jestem zielony, a założe sie, że jak pójde na serwis to mnie skasują za wartośc telefonu .Styki wyglądają normalnie (te które wchodzą w baterie)
hmm... wes patyczki do uszu i poprostu przejedz pare razy po stykach w tel jak i te co sa na baterii... mozliwe ze tez ROM ci pada wgraj nowy... napisz jakie sa skutki
Sportluk napisał:
mozliwe ze tez ROM ci pada wgraj nowy
hmm wątpię żeby to ROM teraz tak pomyślałem że może to wina baterii? może po prostu w baterii coś się odlutowało/poluzowało/zaśniedziało ...
Albo włóż jakiś papierek pod pokrywę, żeby się nie luzowało ;D
Strony: 1