Forum o SPV E650/HTC S710,VOX
Witam, dziś jak zawsze korzystałem z mojego wypasionego SPV-ka ) a dokładnie przyłączyłem się do sieci WiFi i śmigałem po necie zciagałem jakiś tam plik z neta bodajże zw wrzuty kawałek jakiś
( No i gdy go zciągnąłem telefon nieoczekliwanie się zawiesił z resztą nieprzejąłem się tym bo czasem mu się takie wybryki zdażały, no ale niestety przy próbie go uruchomienia już mi nie było tak wesoło... Niby wszystko git włącza się jak zawsze wychodzi tapetka i logo windowsa i jeszcze Logo Orange i na tym koniec... Staje w miejscu
( Nawet rozmowy telefoniczne odbiera ale nic poza tym. Prosze podpowiedzcie mi co mam teraz robić ???
No raczej to będzie jedyne rozwiązanie w tej sytuacji Tylko że jest binny problem bo w tym momencie nie chce mi się łączyć z ActiveSync a Bootloader też nie chce na nim zatrybić
W takim razie jak ja mam go połączyć z kompem aby wgrać nowego Roma? CZy do tego będzie potrzebny kabel z COM?
Z tego co mi wiadomo to niema kabla com najlepszy jest oryginalny USB.A próbowałeś mu robić Hard Reset ? do tego nie potrzeba połączenia z kompem.Gdybyś nie wiedział jak zrobić HR jest to opisane na naszym forum
Jeżeli nic nie pomoże to zapraszamy do serwisu, ew na gware ;PP
No Próbowałem robić HR ale po chwili robienia mi przerywa i się wyłącza fon i nic dalej p Ej to serio może być płyta główna mimo iż telefon się normalnie włącza??? Jak płyta to ile to może kosztować na oko ???
)
Już wszystko jest ok dzisiaj po raz chyba bodajże 20 raz zrobiłem mu HR i zadziałało !!!! :DDDD Jupii smiaga jak nowy nie wiem tylko dlaczego tak póxno zatrybił ten HArdReset ale jest ok ) Dzięki za rady
To zmieniaj ROMa jak najszybciej, imo żeby ci się więcej to nie powtórzyło
Polecam New Guavę i NeoRose